SAUNATECHNICS  SAUNAKACHELS

Magnesiumweg 20

8471 XM  Wolvega  

The Netherlands

T: +31 (0)561 618553

Vorige pagina

 

Welkom Het bedrijf Info saunakachels Onze saunakachels Impressies Certificaten Contact

SAUNATECHNICS neemt alles uit handen als u dit wenst. Van ontwerp, tot fabricage van uw saunakachel, tot bouw, afwerking, oplevering, onderhoud en revisie. Voor zij die liever zelf bouwen, of zelf het onderhoud willen verrichten, leveren wij op afspraak alle onderdelen vanzelfsprekend zo aan dat u hiermee verder kunt.  SAUNATECHNICS werkt naast rechtstreekse verkoop aan de eindgebruiker met dealers in binnen- en buitenland.

SAUNATECHNICS is gevestigd in het Friese Wolvega, net aan de provinciegrenzen met Drenthe en Overijssel. Hier produceren wij saunakachels (gas) voor Nederland, maar zeker ook voor het buitenland.

 

Wij zijn succesvol gestart met de verkoop van onze sauna-kachels in Nederland, Duitsland en België maar zien inmiddels zeer regelmatig saunakachels vertrekken naar verre oorden.

 

Door een intensieve samenwerking met Narvi in Finland is de Olympus inmiddels ook via  dit gerenommeerde en toonaangevende Finse bedrijf verkrijgbaar. En daar zijn wij als Nederlanders best wel wat trots op. Wij de Finnen iets leren over sauna, daar moet de Fin trots voor laten varen.   

Gespecialiseerde vak-mensen in combinatie met ruim 30 jaar ervaring in saunakachel-ontwerp en saunakachel-bouw dragen bij in een uiterst duurzaam en professioneel product. Telkens weer. Elke saunakachel is immers uniek en geen situatie is gelijk.  

Copyright SAUNATECHNICS