SAUNATECHNICS  SAUNAKACHELS

Magnesiumweg 20

8471 XM Wolvega  

The Netherlands

T: +31 (0)561 618553

Vorige pagina

 

Welkom Het bedrijf Info saunakachels Onze saunakachels Impressies Certificaten Contact

De saunakachels van SAUNATECHNICS berusten allemaal op een veelvuldig toegepast principe: Het verwarmen van een unieke stalen buis met een gasvlam door onderdruk in het systeem te creëren. Deze techniek wordt niet alleen in sauna’s toegepast maar ook bij verwarming van bedrijfshallen, fabrieken, droogkamers en glasovens. Door de onderdruk in het systeem is deze techniek veiliger dan welk ander gas-systeem ook en bovendien zijn er grote energie-rendementen te behalen.

 

Juist in de commerciële sauna zal bij het gebruik van dit principe saunakachel de besparing op energiekosten aanzienlijk zijn in vergelijking met de traditionele op gas gestookte saunakachel en de besparing ligt nog hoger in vergelijking met een elektrische saunakachel. Alle systemen van SAUNATECHNICS zijn geschikt voor zowel aardgas als propaangas.

 

SAUNATECHNICS ontwerpt en bouwt voor elke sauna vanuit vier basis-systemen. De saunakachels uit de Classic-line zijn, in overleg met onze opdrachtgever, telkens uniek af te werken zodat er werkelijk geen saunakachel gelijk is. Voor de zogenaamde opgiet-sauna is er op dit moment geen effectiever en veiliger systeem denkbaar.        

De in 2012 ontwikkelde Olympic is verkrijgbaar met een vermogen van 17,5 kW voor sauna’s tussen de 9 en 25 m3. De Olympic is geschikt voor de grotere privé-sauna en is regelmatig een juiste keuze voor sauna’s bij fitnesscentra, bungalowparken, campings, salons en gezondheidscentra, maar ook voor de wat kleinere sauna in het wellnessbedrijf.   

Lees meer over de Olympic ....

 

De saunakachels uit de Classic-line worden opgebouwd met 1, 2 of 3 branders waarbij een vermogen tot maar liefst 72 kW gerealiseerd kan worden waarbij sauna’s van 20 tot 80 m3 verwarmd kunnen worden. Bij behoefte aan een nog hoger vermogen worden meerdere saunakachel-systemen gecombineerd.

Lees meer  over de Classic-line....

 

Voor elektrische saunakachels en op hout gestookte saunakachels verwijzen wij graag naar onze partner SAUNACITY IMPORT.

Naar de website....

 

De Olympic (17,5 kW)
Info saunakachels

De saunakachels van SAUNATECHNICS

Copyright SAUNATECHNICS